BH mreža bankomata

U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Stocu otvorena podružnica BBI banke. Novootvorena poslovnica BBI banke savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja.

Ovo je treća poslovna jedinica BBI banke u hercegovačkoj regiji, a  33 u Bosni i Hercegovini i zapošljavat će četiri uposlenika. Kako je kazao predsjednik Uprave  BBI banke Amer Bukvić otvaranjem treće poslovnice na području Hercegovine, BBI banka želi biti još bliže svojim klijentima i omogućiti im vrhunski kvalitet usluge.

U Hercegovni smo prisutni od 2007. godine  i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 170 miliona KM (170. 377. 176KM). Od toga skoro 140 miliona KM ( 136.718.033 KM) investirano je u privredu Hercegovine, te oko 34 miliona KM  (33.659.143 KM)  stanovništvu.

Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Dolaskom u Stolac želimo u fokus staviti razvoj poljoprivrede i turizma. Kako bismo poljoprivrednim proizvođačima koji se bave proizvodnjom hrane otvorili nova tržišta u Sarajevu ćemo krajem septembra organizirati Sarajevo halal sajam koji će, između ostalog, ugostiti velike dobavljače i distributere iz cijelog svijeta. Također, želimo dati podršku razvoju turizma i to je jedna od razvojih šansi ove regije”, kazao je Amer Bukvić, dodajući kako je za podršku razvoju privredi Stoca uključen top menadžment BBI banke.

“Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Stocu uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo“, kazao je  Bukvić. 

U ime građana Stoca dobrodošlicu BBI banci uputio je Zoran Turković kazavši kako će dolazak BBI banke dati značajnu podršku privredi hercegovačke regije. 

Otvaranju poslovnice i presjecanju vrpce prisustvovali su brojni istaknuti građani Stoca, između ostalih: Zoran Turković, Salmir Kaplan, Demir Mahmutćehajić i mnogi drugi.
Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. BBI banka djeluje u 33 filijale/poslovnica širom BiH, a u 2018. godini je planiran nastavak širenja mreže.

 

Ostale novosti

Banke u BiH formiraju združenu mrežu bankomata

→ Više informacija

Besplatno podizanje novca na više od 100 bankomata BH mreže

→ Više informacija

Domaće banke u bh. mreži bankomata

→ Više informacija

Kontaktirajte nas

 

 

Trg Heroja 10/2
71000 Sarajevo

Email: info@bhmreza.ba
Telefon: +387 33 722 200
Fax: +387 33 722 202